Kriv sam!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kriv sam!"

Gospodin u fudbalskom svetu: "Krivica je moja i ničija više", rekao vlasnik Aston Vile povodom ispadanja iz Premijer lige.

Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey

Vlasnik Aston Vile Rendi Lerner rekao je da je on jedini krivac što je nekadašnji prvak Evrope ispao iz engleske Premijer lige.

"Krivica je moja i ničija više. Očajno stanje kluba je totalno neprihvatljivo, nepodnošljivo i potpuno nespojivo sa slavnom prošlošću", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lerner britanskim medijima.

Aston Vila je ove sezone pobedila na samo tri utakmice u engleskom prvenstvu i ubedljivo je poslednja na tabeli. Ekipa ima samo 16 bodova i u subotu protiv Mančester junajteda je zvanično ispala iz lige.

Dva člana upravnog odbora su u međuvremenu napustila klub, kao i trener Remi Gard.

"Verujem u Aston Vilu i znam da ćemo iz ovoga vratiti jači. Učiniću najbolje što mogu da se vratimo u fudbalsku elitu", rekao je Lerner.

On je u maju 2014. godine objavio da je Aston Vila na prodaju. Kako je rekao, nastaviće da pokušava da klub preda u "prave ruke".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.