Kraj priče - Robinjo pronašao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj priče - Robinjo pronašao novi klub!

Nekadašnji fudbaler Reala, Mančester sitija i Milana karijeru nastavlja u Brazilu.

Nakon epizode u Gvanžuu, 32-godišnji fudbaler iz Brazila, Robinjo, karijeru nastavlja u Atletiko Mineiru.

Dugo su se vodili pregovori, Robinjo je mogao i da se vrati u Santos u kome je počeo profesionalnu karijeru, ali se to nije desilo.

Inače, pominjao se i njegov povratak u Premijer ligu, ali ni od toga nije bilo ništa na kraju, Robinjo je hteo da igra fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude starter u svom timu, a to će mu biti omogućeno u Atletiko Mineiru.

Evo i potvrde ovog transfera.

.@Robinho é #Galo! Mais uma vez, obrigado @DRYWORLD_IND @Dryworld_BR!

— Daniel Nepomuceno (@dan_nepomuceno) February 11, 2016
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Robinjo se vratio u Brazil

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Bivši igrač Real Madrida, Milana i Mančester Sitija, Robinjo, novi je igrač Atletiko Mineira.. . Ovaj 32 – godišnji napadač vratio se u domovinu nakon avanture u Kini, gde je nastupao za Gvanžu Evergrande poslednjih šest meseci.. Robinjo je odbio opciju da se vrati u Santos, klub u kojem je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.