Kosta: Dobro sam zamenio Riberija

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 03:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta: Dobro sam zamenio Riberija

Fudbaler Bajerna Daglas Košta veruje da je dobro zamenio povređenog Franka Riberija otkako je došao u Minhen.

Brazilac je plaćen 30 miliona evra, ali do sada je u potpunosti opravdao očekivanja jer je u prve tri utakmice postigao jedan gol i upisao dve asistencije.

“Gvardiola mi od početka u potpunosti veruje i odmah sam se lako uklopio u tim. Mislim da sam dobro popunio rupu koja je nastala od kako je povređen Riberi. Moram da iskoristim ovu priliku. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam došao u Bajern, svi su pričali o Robenu i Riberiju. Do sada sam dao sve od sebe. Gvardiola je trener koji preferira napadački fudbal, a takav fudbal igram i u reprezentaciji Brazila”, rekao je Kosta

On je hrabro odgovorio na konstataciju novinara da ima veliku konkurenciju u brazilskoj selekciji u vidu kapitena Nejmara.

“Nejmar je veliki igrač, ali i ja želim svoje mesto pod suncem”, dodao je fudbaler Bajerna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.