Korać vs Milinković: Bio je fudbalski ambijent

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korać vs Milinković: Bio je fudbalski ambijent

Generalni sekretar Novog Pazara odbacio je optužbe trenera crno-belih.

"Nikada neću moći da prihvatim toliku količinu naboja i mržnje prema protivničkom timu", rekao je Zoran Milinković u subotu, nakon poraza Partizana na gostovanju u Novom Pazaru (3:2).

Na tu tvrdnju u ponedeljak je reagovao generalni sekretar domaćeg kluba Redžep Korać, koji je izjavio da se navijači Novog Pazara nisu ponašali nesportski i da je ambijent na Gradskom stadionu bio "pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbalski".

"Novi Pazar je grad fudbala i to je po ko zna koji put pokazao. Uvek će biti gostujući teren za 'večite' i uvek ćemo se truditi da naše goste dočekamo na najbolji način i da ih pobedimo. U Novom Pazaru nije situacija kao u drugim gradovima, da većina navija za Zvezdu ili za Partizan. U Novom Pazaru svi navijaju za Novi Pazar", izjavio je Korać.

Kako je istakao, subotnja utakmica bila je "praznik fudbala".

"Nije bilo nijedne poruke na rasnoj, verskoj ili političkoj osnovi, ambijent je bio pravi fudbalski", poručio je Korać.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.