Kolarov ponovo u Rimu, ali u dresu Rome?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov ponovo u Rimu, ali u dresu Rome?

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Kolarov mogao bi da se vrati u Rim, ali ne Lacio čiji je član bio, već u redove gradskog rivala Rome, prenosi Korijere dela Sera.

Novi sportski direktor Rimljana Monći, poznat kao veliki transfer guru, spreman je da ponudi 10 miliona evra za levog beka što bi trebalo da zadovolji upravu Mančester Sitija.

Kolarov je, zajedno sa Rijadom Marezom iz Lestera i Gregorijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Defrelom iz Sasuola, na vrhu liste želja želja Rome, posebno jer im je prethodna meta Džetro Viljems odlučio da ode iz PSV-a u Ajntraht iz Frankfurta.

Prepreka Romi u pregovorima je samo plata Kolarova od četiri miliona evra, ali bivši igrač OFK Beograda i Lacija ima još samo godinu dana do kraja ugovora sa Sitijem, dok bi u Rimu mogao bi da dobije dugoročniju saradnju.

Pored toga, Kolarov je nedavno naglasio da bi voleo da se vrati u italijanski fudbal jednog dana i živi u Rimu.

Kolarov je pre dolaska u Mančester 2010, tri godine proveo u Laciju, odigrao 104 utakmice i dao 11 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarov ponovo u Rimu, ali u dresu Rome?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Kolarov mogao bi da se vrati u Rim, ali ne Lacio čiji je član bio, već u redove gradskog rivala Rome, prenosi "Korijere dela Sera"...Novi sportski direktor Rimljana Monći, poznat kao veliki transfer guru, spreman je da ponudi 10 miliona evra za levog beka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.