Klop poslao pitomca Redsa na kaljenje (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop poslao pitomca 'Redsa' na kaljenje (foto)

Tinejdžer koji je odigrao sve pripremne utakmice Liverpula do sada ipak nije uspeo da ubedi menadžera Jirgena Klopa da može da konkuriše za mesto u timu.

Izdanak Liverpulove škole fudbala Rajan Kent će naredne sezone igrati za Barnsli na pozajmici.

Ovaj 19-godišnji krilni fudbaler ke dobio priliku da pokaže šta zna na pripremnim mečevima protiv Tranmer Roversa, Flitvud Tauna, Vigan Atletika i Haderfild Tauna, ali ne i da obezbedi sebi mesto u avionu a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << SAD, gde će biti nastavljene pripreme.

Jirgen Klop na toj poziciji ima Sadija Manea, Adama Lalanu, Lazara Markovića i Šejija Ođa, pa je ova odluka nemačkog trenera očekivana.

Ovaj 19-godišnjak ipak veruje da je Barsli dobra sredina za njegov fudbalski razvoj i raduje se izazovima koji slede u predstojećoj sezoni u Čempionšipu.

Ovo nije prvi put kako da 'Redsi' prosleđuju na pozajmicu, prvi deo prošle sezone je proveo u Kovenriju i igrao Ligu One, ali ga je Klop potom opozvao zbog kadrovskih problema. Od kako je harizmatični Nemac preuzeo kormilo Liverpula, Kent je odigrao samo jednu takmičarsku utakmicu i to protiv Ekseter Sitija u FA kupu.

BREAKING NEWS: Ryan Kent joins from Liverpool on a season long loan! Find out more at https://t.co/ob6yT7qnwO pic.twitter.com/tUTdHwKEsd

— Barnsley FC (@bfc_official) July 26, 2016
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.