Klop može da bude prezadovoljan: Njegovom Liverpulu Milan ne može da šutne u gol (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop može da bude prezadovoljan: Njegovom Liverpulu Milan ne može da šutne u gol (VIDEO)

Redsi su slavili s 2:0, ali su mogli da budu i daleko ubedljiviji

Iako su pripremni mečevi u pitanju, na Internacionalnom kupu šampiona možemo već da namirišemo kako će velikani igrati u predstojećoj sezoni. A, Jirgen Klop može da uživa u različitim mirisnim aromama jer njegovi Redsi igraju jako dobar fudbal. Potpuno su nadigrali Milan i savladali ga s 2:0. 

Ali još više plenili sigurnošću i dominacijom. Milan jedva da je šutnuo na gol >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Simonea Minjolea. Tačnije, nije nijednom u okvir gola za 90 minuta. To vam sve govori.

Liverpul je dao dva gola u kojima je pokazao koliko je brži od Rosonera. Prvo je Divok Origi lepim driblingom izbacio čuvara i poslao loptu u malu mrežu, a potom je Šeji Odžo isprintao po desnoj strani na dodavanje Lazara Markovića u prostor, poslao loptu u šesnaesterac koja je stigla do Roberta Firmina, a ovaj nije imao milosti.

Marković je na teren ušao na startu drugog poluvremena umesto Sadija Manea i može se reći da je pružio prilično dobru partiju, dok Marka Grujića nije bilo u timu zbog povrede glave koju je zadobio protiv Čelsija.

Ako je Milan odigrao jako dobar meč protiv Bajerna, onda je u ovom baš podbacio. Ipak, ovo su sve mečevi predsezone i pravu formu timovi tek treba da dostignu. Rosonere i Vićenca Montelu čeka mnogo rada.

Liverpul Jirgena Klopa je danas mogao da im napuni mrežu.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.