Kevin Prins Boateng i Marko Livaja sjajni na debiju, fudbalska lekcija Valensiji na Mestalji  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Prins Boateng i Marko Livaja sjajni na debiju, fudbalska lekcija Valensiji na Mestalji (VIDEO)

Sjajni golovi dvojice otpisanih, loš početak sezone za Slepe miševe

Valensija je imala očajnu prethodnu sezonu, a ni ova nije krenula ništa bolje. U prvom meču nove sezone u Primeri, Valensija je dobila fudbalsku lekciju na svojoj Mestalji od odličnog Las Palmasa - 2:4.

Gosti sa Kanarskih ostrva su odigrali sjajan meč i greh bi bio konačan epilog pripisati samo lošoj igroj Valensije. Koliko je Valensija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bila slaba, toliko su Kanarinci igrali dobro. Očigledno da problemima u klubu sa Mestalje još nije kraj...

Bez Mustafija u prvoj postavi što je bio signal da je transfer u Arsenal blizu, Valensijina odbrana je bila šuplja kao švajcarski sir.

Iako je Santi Mina obradovao Mestalju u šestom minutu, usledio je raspad igre domaćeg tima i preokret Las Palmasa već do poluvremena. Novajlije Marko Livaja i Kevin Prins Boateng su sjajnim golovima glavom pokazali fudbalskoj Evropi da nisu rekli poslednju reč i da im je selidba na Kanare pristala, a Vijera je golom iz penala obeležio možda i poslednji meč u dresu Las Palmasa pošto bi uskoro mogao da obuče dres Lacija.

Posle još jednog kornera, Santi Mina se opet dobro snašao i vratio nadu Valensiji, ali ta nada je trajala do 88. minuta kada je sevnula kontra gostiju i Livaja je drugim golom na meču zapečatio nade Slepih miševa.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.