Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Švajnštajger neće više igrati za Nemačku

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger rekao je da napušta nacionalni tim.

Tridesetjednogodišnji fudbaler napisao je danas u tviter poruci da je zatražio od selektora nemačke reprezentacije da ga ubuduće ne uključuje u tim.
Od 2004. Švajštajger je odigrao 120 utakmica za nemačku reprezentaciju sa kojom je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svetsko prvenstvo 2014. godine.
Švajnštajger je izrazio razočaranje zbog toga što njegov tim nije osvojio ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu, kada je eliminisan u polufinalu od Francuske.
The post KRAJ: Švajnštajger neće više igrati za Nemačku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Švajnštajger rekao zbogom reprezentaciji!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger odlučio je da napusti nacionalni tim posle EP u Francuskoj...Iskusni fudbaler Mančester junajteda napisao je na Tviteru da je zatražio od selektora nemačke reprezentacije Joakima Leva da ga ubuduće ne uključuje u tim...Od 2004. Švajštajger...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.