Juve čuva Alegrija od napada Čelsija

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve čuva Alegrija od napada Čelsija

Direktor Juventusa Bepe Morata rekao je da će trener Masimilijano Alegri ostati u tom fudbalskom klubu uprkos spekulacijama da će na leto preuzeti Čelsi.

Uprava Čelsija traži novog trenera otkako je sredinom decembra otpušten Žoze Morinjo, a među kandidatima je i Alegri. Za privremenog trenera londonskog kluba postavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gus Hidink, koji će predvoditi ekipu do kraja sezone.
"Sada je ključan deo sezone i trebalo bi da se koncentrišemo na to. U svakom slučaju, ugovori nisu važni kao što su dogovori i odnos među ljudima. Imamo sve uslove da nastavimo saradnju sa Alegrijem", rekao je Marota, preneli su italijanski mediji.
Mediji su nedavno preneli da je Alegri počeo da uči engleski jezik, zbog čega su se pojačale spekulacije da će otići u Premijer ligu.
On je prošlog meseca rekao da ne razmišlja o odlasku.
"Mislim na prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona. Imam ugovor do 2017. godine i dobro se osećam u Juventusu", rekao je Alegri.
Upitan kako se oseća zbog glasina o mogućem poslu u Čelsiju, Alegri je rekao da je to normalna stvar.
"Tako stoje stvari kada trenirate klub kakav je Juventus. Ali, ovde mi je dobro i jedino ispravno je da se koncentrišem na posao koji moram da obavim", rekao je Alegri.
Alegri je u prvoj sezoni u Milanu, 2010-2011 osvojio šampionsku titulu a posle tri i po godine, u leto 2014. godine preuzeo je Juventus. On je prošle sezone osvojio "duplu krunu" sa crno-belima i stigao do finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrteška, Juve dovodi trenera iz Premijer lige?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 12:00

Englezi lansirali vest, mada poznavajući Juventusovu politiku....Mnogi veruju da će Maks Alegri sigurno napustiti Torino i preseliti se u Premijer ligu naredne sezone. Naime, Italijan bi, ako ponovo uspeh iz prošle godine i osvoji novu duplu krunu mogao da prihvati ponudu Čelsija koja je oko 10 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

PLAVCI NAŠLI TRENERA: Alegri preuzima Čelsi?

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2016

Bivši menadžer Masimijana Alegrija Đovani Galone izjavio je da će Italijan postati novi trener Čelsija, prenosi „Skaj sport“.. . . Sa druge strane, direktor Juventusa Bepe Marota insistira da Alegri ostane u klubu, i odbacuje tvrdnje da bi Italijan mogao da se preseli u London.. Galone, koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.