Junajted na Bajern, Barselona protiv Arsenala,

Izvor: Glas javnosti, 19.Mar.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted na Bajern, Barselona protiv Arsenala,

NION - Aktuelni šampion Evrope Barselona igraće u četvrtfinalu fudbalske Lige šampiona protiv Arsenala, dok će Bajern Minhen igrati sa Mančester junajtedom, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Barselona će u prvoj utakmici gostovati u Londonu protiv Arsenala, a Bajern će u Minhenu dočekati Mančester junajted.

Fudbaleri Liona će ugostiti Bordo, a u poslednji četvrtfinalni par čine Inter i CSKA iz Moskve. Pobednik duela Lion - Bordo igraće u polufinalu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << boljim iz duela Bajern Minhen - Mančester junajted, a u drugom polufinalu sastaće se pobednici mečeva Inter - CSKA Moskva i Arsenal - Barselona.

Prve četvrtfinalne utakmice igraju se 30. i 31. marta, dok su revanši na programu 6. i 7. aprila. Polufinala će se igrati 20. i 21. aprila, odnosno 27. i 28. istog meseca, a finale je zakazano za 22. maj na stadionu Real Madrida Santjago Bernabeu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.