Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Čuka preokrenula posle kardinalne greške golmana Novog Pazara

Pred praznim tribinama gradskog stadiona u Novom Pazaru, Čukarički je slavio pobedu od 2:1 i to posle preokreta.

Fudbalski klub Novi Pazar prethodnih dana su bili u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji, zbog čega su meč 17. kola Jelen Superliga igrali bez podrške publike. Možda je i to razlog još jednog poraza, a ukupno je to šesti meč u kojem izabranici Milorada Kosanovića nisu pobedili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Novi Pazar je, međutim, poveo u 10. minutu golom Radivojevića, ali je ta prednost brzo neutralisana kada je Igor Matić iskoristio grešku golmana domaćih Zečevića. Čukarički je osim u tih prvih 15 minuta potpuno kontrolisao dešavanja na terenu, pa je početkom drugog poluvremena stigla nagrada. Matić je ovog puta bio u ulozi asistenta, a Slavoljub Srnić je doneo vođstvo ‘Brđanima’ i ispostaviće se petu pobedu u nizu.
Posle meča dva različita raspoloženja međe trenerima.
- Znali smo da če biti teška utakmica, ali sam zadovoljan. Žao mi je sto nije bilo publike. Pokusali smo da igramo lepo i brzo, ali se nismo snašli na početku, Novi Pazar je bolje otvorio meč, ali smo uspeli da preokrenemo i ja čestitam mojim momcima na velikoj borbenosti i vaznoj pobedi, ponosan sam na njih. Iz jedne greske smo primili gol, ali posle toga smo apsolutno kontrolisali igru, Pobedi se u zube ne gleda – rekao je posle meča Vladan Milojević, trener Čukaričkog.
- Problem je u igračima, odnosno, napadačima koje nemamo i koje nismo uspeli da dovedemo ni u ovom prelaznom roku. Ova dva poraza su posledica problema koje smo imali tokom priprema i posle prve utakmice u polusezoni. Čukarički se bolje snašao danas i ja im ovom prilikom čestitam na pobedi – istakao je Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Novog Pazara.
Čukarički je sada preuzeo drugu poziciju na tabeli sa 34 bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na Crvenu zvezdu, dok je Novi Pazar ostao na šestom mestu sa 23 boda.
Jelen Superliga Srbije 16. kolo:
Borac – Rad 0:1 (0:1)
(Mihajlović 32)
Voždovac – Donji Srem 0:1 (0:0)
(Spalević 49)
Napredak – Radnički KG 1:0 (1:0)
(Ivičić 26)
Spartak – OFK Beograd 1:0 (1:0)
(Ivanović 14)
Vojvodina – Mladost 2:1 (0:0)
(Gaćinović 60, Ivanić 64 – Golemić 76 pen)
Novi Pazar – Čukarički 1:2 (1:1)
(Radivojević 10 – Matić 21, Srnić 47)
Partizan – Radnićki Niš 17.00
Nedelja:
Jagodina – Crvena zvezda 15.00
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.