JELEN SUPERLIGA: Sve što vredi ide za vikend

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELEN SUPERLIGA: Sve što vredi ide za vikend

Ionako siromašan, srpski fudbal može da oslabi ako ga u naredna dva dana napuste glavni igrači „večitih“

Još malo, pa nestalo. Povoljno, rasprodaja. Navali, narode. Ove čuvene rečenice, koje ste čuli bar jednom na pijaci, mogu da se primene i u finišu prelaznog roka za srpske klubove. Tezge naših ekipe su pune, ali je ponuda toliko nekvalitetna da ne uspevamo da uvalimo igrače ni u Rumuniju ili Mađarsku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Čak i oni koji „imaju ime“ moraju da čekaju poslednji minut prelaznog roka ne bi li završili u nekom cegeru.

Vreme curi

A vreme curi, katanac na prodaju stavlja se 31. avgusta u ponoć.

Da u ovoj priči zaobiđemo fudbalsku bedu na terenima širom Srbije. Hajde da vidimo šta ima u posrnulim gigantima sa Topčiderskog brda. Jedan kapiten je otišao (Milijaš), a drugi (Stanković) kopa i rukama i nogama da nađe klub. Partizan bi takođe voleo da ga proda kako bi zaradio neki dinar jer Voji ugovor ističe na kraju godine.

Lazovići. Oba bi rado otišla preko, ali oni su možda i nešto najbolje što srpski klupski fudbal ima. Ponude koje su stizale u Ljutice Bogdana i Humsku nisu zadovoljile apetite klubova, ali ni Zvezdinog Darka i Partizanovog Danka.

Odoše bombarderi

Čelnici srpske lige mogli bi razmisle o ukidanju slobodnih udaraca ako i drugi bombarder napusti ovdašnje takmičenje. Nikola Drinčić, doktor za prekide, tvrdi da je u Bakuu odigrao poslednju utakmicu u crno-belom dresu.

Nikola Gulan je od juče u Majorki, Goranu Gogiću Zvezda traži klub u Izraelu, Partizan bi rado prodao Vladimira Volkova, baš kao i Zvezda Đorđa Rakića, i tako dalje...

Reč menadžera

BAZIĆ: TEŠKO ĆE IKOGA PRODATI!

Petar Bazić, fudbalski menadžer, skeptičan je povodom odlazaka najboljih igrača JSL u poslednjem času.

- Iskren da budem, teško da će ikoga prodati. Svaka ozbiljna ekipa već je kompletirala tim za predstojeću sezonu. Drničić je, koliko znam, već završio posao sa Izraelcima, pored toga, ne verujem da će tu biti još nekih transfera - kaže Bazić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.