Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGELKA: Engleska može da nečeg velikog

Štoper fudbalske reprezentacije Engleske, Fil Jagelka, uveren je da njegov tim može da napravi dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu.
Engleska je pobedfila ekipu Litvanije sa 3:0 u okviru kvalifikacija za EP i sa impresivnim skorom od 10 trijumfa iz isto toliko mečeva plasirala se na završnicu.
 – Mi svi znamo da se pred nama nalazi težak zadatak. Ali, znali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo i da će nam biti teško u grupama i da će biti teško da pobedimo u svih 10 mečeva. Ipak, od prvog dana imali smo jasnu strategiju i zahvalni smo menadžeru zbog toga – kazao je defanzivac Evertona.  
 – Jasno je da je ekipa bila mešovita za meč sa Litvanijom, ali to samo dokazuje koliki kvalitet imamo. Imamo mlade igrače koji znaju kako da postižu golove. Ukoliko nastavimo u ovom pravcu, možemo da uradimo mnogo toga velikog – istakao je Jagelka
The post JAGELKA: Engleska može da nečeg velikog appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Litvanija

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.