Izvinjenje Totenhema: Uhapšeni su svi koji su uletali na teren, u toku je istraga

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje Totenhema: Uhapšeni su svi koji su uletali na teren, u toku je istraga

Fudbalski klub Totenhem uputio je javno izvinjenje zbog prekida utakmice sa Partizanom u Ligi Evrope.

U prvom poluvremenu meča koji je Totenhem dobio sa 1:0, tri puta je došlo do prekida zbog uletanja gledalaca na teren. Svi su nosili majice sa logom "BassBudsa", sponzora Totenhema koji se takođe oglasio, negiravši da je učestvovao u ovome.

"Policija je uhapsila trojicu navijača koji su uletanjem na teren izazvali prekid utakmice, i tenutno je u toku istraga. Čim budemo imali konkretne informacije, obavestićemo javnost. Izvinjavamo se navijačima zbog prekida koji je izazvalo potpuno neprihvatljivo ponašanje", saopštio je Totenhem.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZVINJENJE TOTENHEMA: U toku je istraga, uhapšeni su svi koji su uleteli na teren

Izvor: Kurir, 28.Nov.2014

LONDON - Fudbalski klub Totenhem uputio je izvinjenje zbog prekida utakmice sa Partizanom u 5. kolu Lige Evrope...Utakmica na stadionu Vart Hart Lejn u Londonu bila je nekoliko puta prekidana u prvom poluvremenu zbog upada navijača. Trojica navijača, koji su u različitim razmacima uleteli na teren,...

Nastavak na Kurir...

Spursi: Izvinite, navijači uhapšeni

Izvor: B92, 28.Nov.2014

Trojica navijača koji su u četvrtak uveče upala na teren tokom meča Totenhem – Partizan su uhapšena, saopštio je londonski klub...Tokom prvog poluvremena utakmica u Londonu je prekidana tri puta zbog upada navijača na teren, a glavni sudija meča je pred kraj poluvremena, čak i na naeko vreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.