Iz Novog Pazara poručuju: Ambijent na meču sa Partizanom pravi fudbalski

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Novog Pazara poručuju: Ambijent na meču sa Partizanom pravi fudbalski

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać demantovao je tvrdnje trenera Partizana Zorana Milinkovića da su navijači nesportski reagovali tokom utakmice u subotu i poručio da je ambijent na Gradskom stadionu bio "pravi fudbalski".

Novi Pazar je u 3. kolu Superlige Srbije slavio rezultatom 3:2, a trener crno-belih je posle meča rekao da neće da govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o ambijentu navodeći istovremeno da "nikada neće moći da razume toliku mržnju sa tribina i toliku količinu naboja".

"Novi Pazar je grad fudbala i to je po ko zna koji put pokazao. Uvek će biti gostujući teren za 'večite' i uvek ćemo se truditi da naše goste dočekamo na najbolji način i da ih pobedimo. U Novom Pazaru nije sitacija kao u drugim gradovima da većina navija za Zvezdu ili za Partizan, u Novom Pazaru svi navijaju za Novi Pazar", izjavio je Korać.

Kako je istakao, utakmica sa Partizanom bio je pravi praznik fudbala.

"Nije bilo nijedne poruke na rasnoj, verskoj ili političkoj osnovi, ambijent je bio pravi fudbalski", poručio je Korać.

U 4. kolu Superlige Novi Pazar predstojećeg vikenda gostuje ekipi Jagodine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.