Ivanović: Danska naša poslednja šansa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2015, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Danska naša poslednja šansa

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da sve dok ima šanse ekipa mora da veruje u plasman na šampionat Evrope i da će joj za baraž biti potrebno da osvoji bar devet bodova u preostale četiri kvalifikacione utakmice.

“Moraćemo negde da napravimo brejk i na strani uzmemo bodove. Naš cilj mora da bude devet bodova iz četiri utakmice, to je minimum koji bi nam dao nadu da možemo da se nađemo na Evropskom prvenstvu”, rekao je Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarima posle sinoćnjeg poraza u Lisabonu od Portugalije 2:1.

Srbija naredni meč u kvalifikacijama igra 13. juna u Kopenhagenu protiv Danske.

"Neke stvari na terenu moramo mnogo bolje, sada imamo tešku utakmicu sa Danskom, nezgodnu situaciju, ali ta utakmica je za nas finale, to je naša poslednja šansa“, ocenio je Ivanović.

Prema njegovim rečima srpski tim je previše respektovao Portugalce.

„U prvom poluvremenu morali smo bolje, uplašeno smo ušli u utakmicu sa suviše respekta. Ali, sa druge strane i oni su imali veliki respekt prema nama. Prvo poluvreme nije pravo lice, drugo je bilo bolje, ali nedovoljno da bi se osvojili bodovi“.

Kapiten Srbije ističe da je nedopustivo da ekipa četvrtu utakmicu zaredom prima gol iz prekida.

"Stajali smo tehnički zonski veoma loše kod prvog gola, kada su odigrali kratku loptu počeli smo da izlazimo svi što je nedopustivo, nismo igrali igrača u zoni. Neke stvari tu moramo da popravimo jer skok igra i prekidi su trebalo da budu naša velika prednost“, zaključio je Ivanović.

Srbija posle četiri odigrane utakmice u I grupi kvalifikacija zauzima poslednje mesto sa samo jednim bodom, a naredni duel igra 13. juna u Kopenhagenu protiv Danske.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.