Iskreno sam mislio da će Srbija otići na EP

Izvor: Akter, 10.Okt.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskreno sam mislio da će Srbija otići na EP

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš ocenio je danas da je Srbija veoma kvalitetna ekipa koja će učiniti sve da savlada njegovu ekipu u sutrašnjoj utakmici

"Srbija je veoma kvalitetna ekipa, iskreno sam mislio da će se kvalifikovati na Evropsko prvenstvo. Desilo se da nije, ali ima odlične igrače i želeće treću uzastopnu pobedu", rekao je Santoš novinarima u Beogradu.

Portugal >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je obezbedio direktan plasman na Evropsko prvenstvo, a sutra će gostovati Srbiji u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

Santoša je naljutilo pitanje portugalskih novinara da li će uspeti da motiviše tim, s obzirom na to da utakmica nema rezultatski značaj.

"Svaka utakmica nešto znači, igramo za svoju zemlju i to je najbitnije", kazao je on.

Santoš je naveo da Portugal nije favorit na Evropskom prvenstvu, ali da je titula svakako cilj.

"Ne smatram da je Portugal favorit, ali nam je cilj da budemo šampioni Evrope. Kod kuće se uvek suočavamo s pesimizmom u javnosti, ali bili smo prvi u kvalifikacija i imamo šanse da se borimo za trofej ako ispravimo neke stvari", rekao je Santoš.

Reprezentativac Bernardo Silva kazao je da Portgual ide na pobedu u Beogradu, jer ima obavezu da se dokazuje svojim navijačima.

Utakmica će početi u nedelju u 18.00 na stadionu Partizana u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.