Indus na probi u Žutoj podmorici

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indus na probi u 'Žutoj podmorici'

Indijski vezista Mandar Rao Desai pokušaće da se izbori za ugovor sa Viljarealom.

Levo krilo Dempa će imati dve nedelje 'fore' da se dokaže.



"Mislim da mogu da ih impresioniram. Veoma sam uzbuđen i motivisan da se dokažem. Poslednju takmičarsku utakmicu sam odigrao u maju, od tad održavam formu trenirajući individualno na plaži i u teretani."
rekao je ovaj 24-godišnjak.

Mandar Rao Desai je istakao značaj legendarnog Brazilca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zika za njegov fudbalski razvoj, budući da ga je on trenirao dok je bio na pozajmici u Goi.

Dobra vest za ovog momka je što Viljareal ima i B tim, što otvara mogućnost da se neko vreme kali i 'šlifuje' za izazove na velikoj sceni igrajući u trećem po rangu takmičenju u Španiji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.