Ibrahimović dobio ozbiljnu ponudu iz Italije: 14 miliona za dve sezone!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović dobio ozbiljnu ponudu iz Italije: 14 miliona za dve sezone!

Italijanski fudbalski klub Roma ponudio je Zlatanu Ibrahimoviću dvogodišnji ugovor vredan ukupno 14 miliona evra, prenosi Sport Medijaset.

Šveđanin nema klub nakon što su mu istekle obaveze sa Pari Sen Žermenom i kao slobodan bi mogao da se vrati na Apenine, gde je sa velikim uspehom igrao za Juventus, Inter i Milan.

Ibrahimovića žele Milan i Mančester Junajted, ali Roma ima "keca u rukavu", jer ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogućnost da se plasira u Ligu šampiona, za razliku od ta dva tima.

Rimljanima nedostaje napadač, posebno lider kakav je Ibrahimović, jer prošle sezone nije zadovoljio Edin Džeko.

Ibrahimović je ranije osvajao titule Serije A sa Juventusom, Interom i Milanom, možda ga novi izazov vrati u Italiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rimljani mame Ibrahimovića Ligom šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2016

Italijanski fudbalski klub Roma ponudio je Zlatanu Ibrahimoviću dvogodišnji ugovor vredan ukupno 14 miliona evra, prenosi danas Sport Medijaset...Šveđanin nema klub nakon što su mu istekle obaveze sa Pari Sen Žermenom i kao slobodan bi mogao da se vrati na Apenine, gde je sa velikim uspehom igrao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.