I posle Fudbal Menadžer nije realan!? Kako je Linkoln onda srušio stogodišnji rekord?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle "Fudbal Menadžer" nije realan!? Kako je Linkoln onda srušio stogodišnji rekord?

Pobeda amatera znači i prvi put za više od jednog veka da je tim koji dolazi van ligaškog sistema takmičenja u top 8 u kupu. Evo šta im je pomoglo...

Linkoln Siti je tema dana u Engleskoj.

Klub koji je praktično od starta veka ispod profesionalnog nivoa takmičenja, uspeo je da stigne do četvrtfinala kupa.

Oni su time ponovili uspeo Kvins Park Rendžersa iz 1914. koji se dokopao top 8 faze, iako je bio amaterski klub.

Bilo je fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videti oko 3000 navijača Linkolna kako slave juče na stadionu Barnlija, jednog od najboljih domaćina Premijer lige.

Uspeli su nemoguće, golom Šona Radžeta u 89. minutu su eliminisali favorizovanog domaćina. Nijednog trenutka nisu bili u podređenom položaju, isprsili su se pred Barnlijem, nisu popustili ni kada je Džoj Barton u svom stilu napravio incident.



"Voleo bih sa se ova utakmica nikad ne završi, ni ovo slavlje"
, izustio je Deni Kovli, menadžer Impsa.

On i brat, inače navijači Vest Hema, vode ovaj tim, koji za par dana mora da se vrati u realnost, igra protiv Nort Feribija u ligi.

Braća Kovli inače analiziraju rivale igrajući "Fudbal Menadžer", pa je ovo trijumf njihovog pristupa.

Deni je stariji, uvek je bio uzor, svom bratu i pomoćniku Nikiju. Glavni trener je ozbiljniji, žena mu zamera što kasno dolazi noću iz kluba, ali je veoma posvećen, iako je njegov klub amaterski.

Igrači su, pa znate one priče, jedan je želeo da bude rok zvezda, neki su prijatelji sa braćom Kovli, neki su na pozajmici iz većih klubova poput Džoa Varda koji je igrač Brajtona. Upravo je Linkoln na putu ka četvrtfinalu između ostalih eliminisao Brajton.

Nejtan Arnold je frizer, Bredlija Vuda zezaju da je surov prema rivalima jer ima težak život pošto je rano oćelavio, Šon Radžet koji je dao istorijski gol drži mnoge rekorde u teretani u Linkolnu.

I tako dalje, ali to je magija FA kupa.

Dakako, uz malu pomoć tehnologije, odnosno "Fudbal Menadžera".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.