Hteo da napusti fudbal, sada ide u PL za 20 miliona?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo da napusti fudbal, sada ide u PL za 20 miliona?

Bajka Makedonca se nastavlja...

OIliji Nestorovskom smo pisali, njegovim nevoljama u mlađim danima, želji da ostavi fudbal. Tu priču možete da pročitate ovde.

Na kraju je podigao glavu u Hrvatskoj, posle sjajnih par sezona u Zaprešiću preselio se u Palermo, za pola miliona evra.

On je, ako je suditi po novcu i najveće pojačanje kluba prošlog leta, pa nije ni čudo što se Sicilijanci spremaju za Seriju B.

Ali, Mauricio Zamparini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će ponovo napuniti kasu, Makedonac igra odlično, praktično jedina je svetla tačka u ekipi, i on sigurno neće sa timom u niži rang.

Ima mnogo interesovanja, ali Everton je izgleda spreman da plati 20 miliona evra za Makedonca.

Gledali su ga protiv Juventusa u petak, nije blistao, mada je u par situacija stavio na muke odbranu šampiona.

U svakom slučaju za par sezona od pomisli da ostavi fudbal do potencijalnog transfera u najjače takmičenje na svetu, njegova bajka se nastavlja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.