Hodžson podneo ostavku: Žao mi je...

Izvor: B92, 27.Jun.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson podneo ostavku: Žao mi je...

Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson podneo je ostavku posle eliminacije Engleske sa Evropskog prvenstva.

"Žao mi je što će morati da se završi na ovaj način, ali takve stvari se dešavaju. Nadam se da ćemo uskoro videti Englesku u finalu nekog velikog turnira", rekao je Hodžson.

Britanski mediji preneli su da je Hodžson na konferenciju za medije posle utakmice stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa "već pripremljenim saopštenjem".

"Vreme je da neko drugi napravi napredak sa ovim mladim, uspeha gladnim i izuzetno talentovanim momcima", rekao je Hodžson.

Fudbalska reprezentacija Engleske eliminisana je sa Evropskog prvenstva, pošto je večeras u osmini finala u Nici izgubila od Islanda sa 1:2. ;

Engleska je povela iz jednaesterca Vejna Runija u četvrtom minutu, a Island je preokrenuo pogocima Ragnara Sigurdsona u petom i Kolbajna Sigtorsona u 18. minutu.

Island će u četvrtfinalu igrati protiv domaćina Francuske.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HODŽSON PORUČIO: Doviđenja, društvo staro!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 00:14

Roj Hodžson nije više selektor fudbalske reprezentacije Engleske!..Ovu vest novinarima je saopštio samo pola sata pošto je njegova selekcija ispala sa Evropskog prvenstva od Islanda...- Žao mi je što će morati da se završi na ovaj način, ali takve stvari se dešavaju. Nadam se da ćemo uskoro...

Nastavak na Telegraf.rs...

Hart preuzeo odgovornost za eliminaciju Engleske sa Evropskog prvenstva

Izvor: Beta, 28.Jun.2016

Golman fudbalske reprezentacije Engleske Džo Hart preuzeo je odgovornost za eliminaciju ekipe sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, posle poraza od Islanda od 1:2 u osmini finala. Engleska je sinoć izgubila od Islanda sa 1:2 u osmini finala, a selektor Roj Hodžson je posle utakmice podneo ostavku.Hart...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.