HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO)

Šokantna eliminacija Hrvatske sa EP u Francuskoj iznenadila je fudbalski region, a šok i neverica najviše su bili primetni u izveštajima hrvatskih kolega.

Pored izveštaja sa utakmice koji im verujemo, nije lako pao da ga napišu u roku od par minuta od gola Kvarežme u 117. minutu do isteka drugog produžetka, hrvatski mediji prenose slike Luke Modrića u suzama, ali i momente kako ga teši saigrač iz Reala, a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << večeras veliki rival na terenu, Kristijano Ronaldo.
FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot Vladalo je zadovoljstvo zbog potpunog zaustavljanja Kristijana Ronalda tokom 117 minuta, ali je njegov jedan beg odbrani ‘vatrenih’ bio dovoljan da Portugalija dođe do gola koji im je doneo veliki trijumf.
FOTO: Screenshot Hrvatske kolege sa portala Index.hr podsećaju na maler koji ih prati godinama, a da je ovo samo četvrti čin hrvatske fudbalske tragedije.
Pre ovog bolnog ispadanja sa velikog takmičenja, Hrvati se vraćaju u 1996. godinu kada su ispali od Nemačke u četvrtfinalu u utakmici koja se pamti po 12. nemačkom igraču – sudiji Sandelu, neopreznim Jerkanu i Štimcu i nemačkom junaku Zameru. 
Takođe, još uvek bole rane na ispadanja od Turske posle jedanaesteraca, ali posle vođstva Hrvatske u 119. minutu.
Treća bolna eliminacija veže ih za 1998. godinu i ispadanje u polufinalu Svetskog prvenstva kada je Lilijan Tiram sa dva gola neutralisao Davora Šukera i odveo Francusku u finale Mundijala.
FOTO: Screenshot Na kraju, treba istaći i zahvalnost hrvatskih medija, tačnije, ‘Jutarnjeg lista’ koji je preneo euforiju u regionu koji je mahom večeras navijao za Hrvatsku, prenoseći i reči pojedinih srpskih navijača.
– Ja navijam za one koji igraju dobar fudbal i bore se srcem iako sam Srbin navijam za Hrvatsku,nisam ni nacionalista niti sovinista vec realan. Svaka im čast.
– Normalno je da smo noćas uz Hrvatsku je..š Portugal.
– Manje politike više ljubavi. Napred ‘Vatreni’ do kraja.
– Naravno….I Beograd navija za Vatrene!
– Šta ćemo kad ste nam komšije, a i ne igrate lose…
The post HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Hrvatska ne veruje šta ju je snašlo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016

U danu kada je slavila 25 godina od raspada Jugoslavije, Hvatsku je zadesila tragedija, ona fudbalska. "Vatreni" su eliminisani sa EP u Francuskoj, posle gola Rikarda Kvarežme u 117. minutu meča osmine finala sa Portugalom. U "lijepoj njihovoj" muk, neverica, suze, gnev....Za "Indeks" isključivi krivac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.