Gotovo je, Barsa dobila veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je, Barsa dobila veliko pojačanje!

Pre mesec dana se činilo da neće uspeti da ga dovedu, sada se sve promenilo.

Adam Hanga će u narednim danima parafirati višegodišnju saradnju sa Barselonom!

Iako je mađarski košarkaš produžio ugovor sa Baskonijiom pre samo mesec dana, uprava katalonskog kluba uspela je da se dogovori sa upravom kluba iz Vitorije, platiće 400 hiljada evra Baskima i otkupiti Hangin ugovor.

Pominjala se mogućnost da u čitavu priču budu uključeni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalski klubovi Barselone i Deportivo Alaves, koji je u vlasništvu prvog čoveka Baskonije, ali je na kraju klub iz Vitorije pristao da pusti Hangu samo za obeštećenje.

Krilni košarkaš će parafirati saradnju do 2020. godine sa katalonskim gigantom, a očekuje se da u tom periodu zaradi 7,5 miliona evra.

On će se sada priključiti reprezentaciji Mađarske uoči Eurobasketa, kako je prošao lekarske preglede uoči prelaska u novi klub.

Roster "Blaugrane" izgleda ovako:

PG: Toma Ertel, Fil Presi, Tajri Rajs

SG: Peteri Koponen, Pau Ribas, H.K. Navaro, Mark Garsija

SF: Adam Hanga, Rakim Senders, Radions Kurucs

PF: Viktor Klaver, Aleksandara Vezenkov, Adrijen Moerman

C: Ante Tomić, Kevin Serafan, Pjer Oriola

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hanga i Barselona - izgleda da je konačno gotovo

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017

Mađar bi trebalo da košta Katalonce 400.000 evra..Koliko se samo Adam Hanga puta našao u vezi sa Barselonom i izgleda da je konačno - gotovo! To je preneo španski As, a potvrdio Eurohups. ..Mađar bi trebalo da potpiše ugovor do 2020. godine, a ugovor bi trebalo da bude vredniji od 7.000.000 evra...Hanga...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.