Golman Valensije Alveš na operaciji kolena

Izvor: Akter, 24.Maj.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Valensije Alveš na operaciji kolena

Golman Valensije Dijego Alveš ići će na operaciju kolena, pošto je tokom utakmice sa Almerijom pokidao ligamente, saopštio je danas španski fudbalski klub

Brazilac se povredio u drugom poluvremenu jučerašnje utakmice poslednjeg kola španskog prvenstva sa Almerijom.

Valensija je pobedila sa 3:2 i obezbedila četvrto mesto na tabeli koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za ; >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Ligu šampiona.

Alveša zovu "specijalista" za jedanaesterce, a četiri sezone je prvi golman Valensije. On je u klub došao 2011. godine iz Almerije i do sada je odigrao 127 utakmica.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijego Alveš na operaciji kolena

Izvor: B92, 24.Maj.2015

Golman Valensije Dijego Alveš mora na operaciju kolena, pošto je tokom utakmice sa Almerijom pokidao ligamente, saopštio je španski klub...Brazilac se povredio u drugom poluvremenu subotnje utakmice poslednjeg kola španskog prvenstva sa Almerijom...Valensija je pobedila sa 3:2 i obezbedila četvrto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.