GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO: Stara dama zavela Iguaina! Klauzula aktivirana - plaćanje u dve rate! Ugovor na četiri godine

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO: Stara dama zavela Iguaina! Klauzula aktivirana - plaćanje u dve rate! Ugovor na četiri godine

Pipita postaje najplaćeniji igrač u Italiji

Italiju je pogodio najjači fudbalski zemljotres ikada viđen, transfer bomba decenije je aktivirana i više nema ni trunke sumnje - Gonzalo Iguain je Juventusov!

Bomba je eksplodirala, Čizma je u neverici - Stara dama probila je sve moguće rekorde i još jednom pokazala da u svojim redovima ima apsolutne majstore poslovanja! Prema pisanju italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Skaja i prema tvrdnjama uglednog novinara Fabricija Romana, Pipita je jutros rano u Madridu obavio tajne medicinske preglede, prošao ih i parafirao rekordni četvorogodišnji ugovor! Argentinski golgeter postaće ubedljivo najplaćeniji igrač italijanskog klupskog fudbala sa godišnjim primanjima od 7.500.000 evra!

Posao je s namerom obavljen u Madridu, kako bi se vest čuvala u tajnosti do poslednjeg trenutka. Iguain je prihvatio sve uslove saradnje sa Starom damom, a što je najvažnije - veliki transfer mag Bepe Marota uspeo je da slomi volju Aurelija De Laurentisa! Marota je klauzulu od 94.700.000 evra aktivirao tako što je sa kontroverznim biznismenom dogovorio isplatu u dve jednake rate - 47.000.000 evra sada - 47.000.000 narednog leta.

Na te uslove De Laurentis je pristao jer više nije imao kud. Juventus je uza zid pribio Napoli i na sportski način napravio najveći transfer leta, ali i u klupskoj istoriji.

A sve je počelo od jutrošnjih priča da je Iguain juče kupio kuću u luksuznom delu Torina, čime je svima bilo jasno da je samo pitanje trenutka kada će se transfer ozvaničiti. Stručnjaci su davali period od 72 sata, ali sve je završeno mnogo brže.

Gonzalo Iguain tako sklapa i savršeni Juventusov mozaik koji bi komotno mogao da napadne Ligu šampiona. Za Italiju ovaj sastav Juventusa jači je za dve klase - od svih! Sa Pjanićem, Alvesom i Benatijom, ali i uz ostanak Bonučija, jasno je da Juveu zaista nema ravnog. Sada je samo pitanje šta će biti sa Pogbom? Logično je da posle ovakvih kupovina Bjankoneri prodaju Francuza Junajtedu za 120.000.000 evra, ali trener Alegri uporno tvrdi da Pogba neće ići nigde.

Ono što je sada najvažnije jeste da je Alegri dobio jednog od najboljih napadača u Evropi!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.