Izvor: Kragujevac.rs, 07.Dec.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski teren od veštačke trave na pomoćnom igralištu FK “Radnički 1923.“

Pomoćno igralište “FK Radnički 1923“ uskoro će dobiti veštačku travu, koju će zajedno sa fudbalskim Savezom Srbije obezbediti grad Kragujevac.

Gradsko veće dalo je saglasnost na učešće grada Kragujevca u sufinansiranju nabavke veštačke trave u standardu fifa dve zvezdice, dimenzija 104 x 67 metara. Ukupna vrednost nabavke iznosi 140.753 evra, od čega će grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Kragujevac iz budžeta obezbediti razliku za realizaciju tog projekta od 20.753 evra u dinarskoj protivvrednosti, dok će Fudbalski savez Srbije i Zajednica klubova Super lige izdvojiti 120.000 evra.

Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o izgradnji vodovodne i linije fekalne kanalizacije za industrijsku zonu Rakalj 2 između Gradske uprave za investicije i  JKP “Vodovod i kanalizacija“. Procenjena vrednost radova je blizu četiri miliona dinara.

Članovi Gradskog veća dali su i saglasnost za zaključenje Ugovora o izradi Plana detaljne regulacije “Dela Stare Varoši“ uz ulicu Srpskih dobrovoljaca u Kragujevcu i Ugovora o izradi Plana detaljne regulacije “Crveni krst“ uz ulicu Svetozara Markovića u Kragujevcu, između grada Kragujevca i JP “Urbanizam“ - Kragujevac.

Saglasnost je data i na zaključenje ugovora o izradi studije tehničko - ekonmske opravdanosti projekta unapređenja energetske efikasnosti za OŠ “Natalija Nana Nedeljković“ u Grošnici sa Agencijom za projektovanje “FOREVER STYLE 06“ Kragujevac, čime se stiču neophodni uslovi za realizovanje projekta sanacije tog objekta.

Članovi Gradskog veća utvrdili su predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije “Dela naselja Stara radnička kolonija - Blok Plaza“ kao i godišnji izveštaj o radu Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju i uputili odbornicima Skupštine grada na razmatranje i usvajanje.

Gradsko veće dalo  je saglasnost “Šumadija sajamu“ doo- Kragujevac da u periodu od 15. do 31.decembra, u sklopu novogodišnjeg vašara postavi 14 pultova za izlaganje i prodaju robe i to: na Trgu Radomira Putnika-između RK “Zlatna ruža“ i objekta banke osam pultova; na lokaciji desna strana bivša RK “22 decembar“ -Osnovni sud biće postavljeno šest pultova.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.