Fudbaler napustio FK Skoplje zbog krsta na grbu

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler napustio FK Skoplje zbog krsta na grbu

Florent Osmani, fudbaler koji je muslimanske veroispovesti, napustio je klub nakon samo mesec dana boravka u njemu.

Igrač sa KiM, Florent Osmani, objasnio je da ne želi da više igra fudbal za ekipu FK Skoplje iz Makedonije, a razlog je krst koji je na grbu tog kluba.

On je prekrivao krst kada je nosio dres ovog kluba, što je i objasnio.

Prekrivao sam krst na grbu kada sam nosio dres Skoplja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razloga što sam musliman. Vera je za mene svetinja", rekao je on.

Istakao je i da mu je predsednik kluba rekao da to ne sme da radi, ali je on tada odlučio da raskine ugovor sa Skopljem, ekipom koja je uspela da uđe u najviši rang takmičenja.

Besides FK Skopje, the other team that had already secured promotion was Pandev Academy, the dominant side in the 🇲🇰 second tier this season pic.twitter.com/rriyGuwwjc

— Macedonian Football (@MacedonianFooty) May 13, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler sa Kosova napustio klub zbog krsta na grbu: “Ja sam musliman, a vjera je za mene svetinja”

Izvor: SandzakPress.net, 28.Jul.2017, 00:14

Mladi fudbaler sa Kosova Florent Osmanije prije 17 dana pojačao FK Skoplje, koji ga je predstavio kao najveće pojačanje za novu sezonu. Međutim, Osmani je odlučio da napusti makedonski tim. Kako pišu makedonski mediji, Osmaniju je zasmetalo što Skoplje na svom klupskom grbu ima krst, koji je jedno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.