Fudbal za Bogove - legende Reala protiv legendi Barse! Ronaldinjo kao u najboljim danima, vojska morala da ga izvede sa stadiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal za Bogove - legende Reala protiv legendi Barse! Ronaldinjo kao u najboljim danima, vojska morala da ga izvede sa stadiona (VIDEO)

Spektakl kakav Bejrut ne pamti...

Prošlog vikenda imali smo prilike da gledamo jedan od najboljih El Klasika u poslednjoj deceniji, ako ne i duže, a večeras su legende Reala i Barselona bile na sličnom nivou! Neki od najvećih fudbalera ova dva kluba sastali su se u veteranskom Klasiku u Bejrutu i oduševili ne samo Libance, već i dobar deo sveta, odnosno sve one navijače u zemljama gde je ovaj prenos emitovan.

Barselona je, zanimljivo, slavila baš sa 3:2, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bilo i u pravom meču prošlog vikenda, a utakmicu je bez svake sumnje obeležio Brazilac Ronaldinjo, kome višak kilograma uopšte nije smetao da održi još jednu fudbalsku lekciju velikim rivalima iz Madrida. Čuveni as postigao je het-trik u asistencijama od kojih se ne zna koja je lepša.

Ronaldinjo je pre kraj meča zamenjen, a da mirno napusti stadion, odnosno da ne upadne među stotine navijača i novinara koji su po svaku cenu želeli da ga dodirnu ili da uzmu izjavu, pobrinula se vojska.

Uotstalom reči su uvde suvišne, uživajte:



BARSELONA LEGENDE - REAL MADRID LEGENDE 3:2 (2:1)

Strelci: 1:0 - Žili 8. minut, 1:1 Fernando 28. minut, 2:1 - Simao 38. minut, 3:1 - Žili 61. minut, 3:2 - Havi Gerero 78. minut

Barselona: Angoj, Zambrota, Abidal, Nadal, Goiko - Edmilson, Davids, Mendijeta, Simao - Ronaldinjo, Žili. Igrali su još: Guzman, Koko, Popesku, Garsija, Salinas, Huan Karlos.

Real Madrid: Kontreras - Amaviska, Fernando Sans, Pavon, Žulio Cezar - Fernando, Karembe, De la Red, Savio - Morinetes, Anelka. Igrali su još: Cezar, Tote, Havi Gerero, Ivan Perez, Rivera, Velasko, Hulio Ljorente.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ronaldinjo je i dalje mađioničar, nova pobeda Barse protiv Reala (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2017, 11:56

Barselona je prethodnog vikenda u Primeri savladala Real sa 3:2, a istim rezultatom legende katalonskog kluba savladale su svoje kolege iz “kraljevskog kluba” na prijateljskoj utakmici odigranoj u Bejrutu...Blistao je Ronaldinjo koji je bio asistent kod sva tri gola Barselone podsetivši na svoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.