Fudbal (ni)je zakon: Galager bi omiljenom igraču i ženu dao!

Izvor: Svet, 06.Maj.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal (ni)je zakon: Galager bi omiljenom igraču i ženu dao!

Noel Galager, osnivač benda Oezis, iako ima titulu jednog od najpoznatijih navijača Mančester Sitija, ipak je zaintrigirao javnost izjavom da bi omiljenom igraču iz obožavanog kluba dozvolio da spava sa njegovom ženom!
Nije poznato da li je muzičar ovom izjavom želeo da pokaže koliko je duhovit ili je priča zasnovana na onom starom principu “gde ima dima, ima i vatre”.
U svakom slučaju, Galager je potvrdio da ljubav ne poznaje granice.
Moja tri najdraža >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << igrača su David Silva, Sergio Aguero i Jaja Ture. Silvu toliko volim da mi ne bi smetalo kada bi spavao sa mojom ženom,” kazao je član bivše rok grupe.
On smatra da je Španac jedan od igrača kojeg morate da volite bez obzira za koji klub igra.

Kada su ga pitali gleda li tako i na Huana Matu, veznog igrača Mančester Junajteda, Galager je rekao da je jasno kako Mata ne bi mogao da spava sa njegovom ženom.
Naravno da ne. I sam pogled na njega izaziva strah!”.
Galagerova supruga Sara Mekdonald se na ove provokativne izjave još nije oglasila, a da li i hoće, ostaje da vidimo.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal (ni)je zakon: Galager bi omiljenom igraču i ženu dao?

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015

Noel Galager, osnivač benda Oezis, iako ima titulu jednog od najpoznatijih navijača Mančester Sitija, ipak je zaintrigirao javnost izjavom da bi omiljenom igraču iz obožavanog kluba dozvolio da spava sa njegovom ženom!..Nije poznato da li je muzičar ovom izjavom želeo da pokaže koliko je duhovit...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.