Fudbal: Opštinska liga Aleksinac, 30. kolo

Izvor: Aleksinac.net, 22.Jun.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Opštinska liga Aleksinac, 30. kolo

Rezultati 30. kola opštinske fudbalske lige Aleksinac

Fk Pobeda Jakovlje - Fk Gredetin 5:2 (0:1)

Strelci:

Nikola Mihajlović - 54. min.

Safet Asanović - 59. min.

Stefan Pešić - 67. min.

Stefan Savić - 73. min.

Miloš Đekić - 79. min.

Ne možemo početi sa izveštajem a da pre toga ne čestitamo našim mladim fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << koji su postali prvaci sveta, bravo momci, ponosni smo na vas!

Danas smo zatvorili ovu veoma uspešnu sezonu na najbolji mogući način, ubedljivom pobedom. Danas možemo da kažemo da smo postali viceprvaci ove naše skromne lige, a svakako smo najbolja aleksinačka ekipa u ovom takmičenju za ovu godinu. Nakon najtežeg dela sezone, i četiri vezana poraza, sezonu smo završili sa neverovatnim skorom od šest vezanih pobeda, i to je do sada naš najuspešniji niz.

Međutim, današnja utakmica bila je daleko teža nego što smo očekivali. Po klizavom terenu usled kiše koja je padala u prvom poluvremenu gostujuća ekipa prva je stigla do vođstva već u 9. minutu. Igrali su veoma čvrsto na sredini terena što im je i dalo rezultat.

Prvo poluvreme dobio je "Gredetin", što i rezultat govori. "Pobeda",rešena da pojača tempo, počela je sa napadima ka kolu gostiju. Međutim, usledio je šok za domaće jer su gosti vrlo brzo postigli i drugi gol. Kao što smo ranije rekli, nama je bod osiguravao drugu poziciju, ali se u tom trenutku to činilo nemoguće. Ali, kakva bismo mi to ekipa bili kada ne bismo verovali u preokrete.

U 54. minutu najbolji strelac naše ekipe, Mihajlović, načeo je mrežu gostiju. A onda, u periodu od tog minuta pa do 79. postižemo još četiri gola. Goste je u drugom poluvremenu izdala snaga, a nas je vodila veća želja za pobedom. Od tih pet golova najinteresantiji je bio gol Savića, koji je postigao gol u 73. min. prvim kontaktom sa loptom, nakon što je u 72. ušao u igru.

Ekipi iz Gredetina svaka čast na borbi i požrtvovanju. Sa pet golova naša ekipa je stavila tačku na, do sada najinteresantniju, a za nas sigurno najuspešniju sezonu. Završili smo je sa 63 bodova i skorom od okruglo 20 pobeda, 3 nerešena i 7 poraza. Zahvaljujemo se svima u klubu, upravi i navijačima, a posebno našim igračima koji su najveći razlog ovog našeg uspeha.

Tabela
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.