Fudbal: Opštinska liga Aleksinac, 29. kolo

Izvor: Aleksinac.net, 15.Jun.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Opštinska liga Aleksinac, 29. kolo

Rezultati 29., pretposlednjeg, kola opštinske fudbalske lige Aleksinac

Fk Tempo (Mozgovo) - Fk Pobeda Jakovlje 0:2 (0:2)

Strelci: Nebojša Stefanović - 10. min.

Safet Asanović - 15. min.

Možda i najlakše dobijena utakmica za nas, najviše zbog toga što je domaća ekipa odigrala celu utakmicu sa osam igrača. Golove smo postigli na vreme, i samo smo čuvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << prednost do kraja utakmice. Međutim, i pored toga imali smo puno neiskorišćenih prilika, čak su i domaći nekoliko puta zapretili ka našem golu. Danas smo nastupili u nešto kombinovanom sastavu, a prvi gol za nas postigao je mlađani Stefanović, koji je sjajnim šutem upisao prvi gol u ligi. Drugi gol postigao je Asanović, sjajnim solo prodorom. Zahvaljujemo se i ekipi iz Mozgova koji su se pokazali kao dobri domaćini. Ovom pobedom, petom zaredom, održali smo prednost od tri boda u odnosu na našeg prvog pratioca.

U sledećem, poslednjem kolu, u goste nam dolazi ekipa iz Gredetina, protiv koje će nam trebati bar bod kako bismo obezbedili drugu poziciju na kraju sezone. Naravno, kao i do sada, i u poslednjem kolu igraćemo da pobedimo. Do tada, sportski pozdrav!

Tabela

30. kolo 20. 06. 2015
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.