Fudbal, Opštinska liga Aleksinac, 13. kolo

Izvor: Aleksinac.net, 09.Nov.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal, Opštinska liga Aleksinac, 13. kolo

Rezultati 13. kola Opštinske lige u fudbalu.

Rezultati 13. kola

FK Pobeda Jakovlje - FK Crvena Zvezda (G. Ljubeš) 0:3 (0:3)

U jednoj veoma nezanimljivoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu, gosti su sa jednom neubedljivom igrom uspeli da slave i uzmu sva tri boda. Ta neubedljiva igra proizilazi iz činjenice da su sve tri gola postignuta posle grešaka Domaće ekipe. Gosti iz G. Ljubeša bili su veliki favoriti na ovoj utakmici. Domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ekipa je i u ovom kolu imala velikih problema sa igračkim kadrom, pa su većim delom igrali i sa desetoricom. Navijači, koji i dalje gledaju utakmice Domaće ekipe bez obzira na lose rezultate, nisu imali prilike da uživaju u velikoj fudbalskoj predstavi.

Prva dva gola gosti su postigli u razmaku od dva minuta. Kod drugog gola, golman domaćih je, svojim lošim ispucavanjem lopte, skoro pa poklonio gostima povećanje vođstva. Kasnije je tokom utakmice imao par dobrih intervecija, jer su gosti bili koliko-toliko raspoloženi u prvom delu. Treći gol postignut je iz opravdano dosuđenog penala.

U drugom poluvremenu ništa nije vredno pomena, veoma dosadan, a na trenutke i smešan deo utakmice.

Domaća ekipa je i na ovoj utakmici, usled nedostatka klasičnih napadaca, imala veoma slabu realizaciju, viđen je samo jedan šut u okvir gola.

Sledece nedelje očekuje nas mali komšijski derbi, gde će Pobeda iz Jakovlja gostovati Napretku iz Krušja.

Nemanja Veljković

Pozivamo i ostale timove da nam dostave izveštaje sa svojih utakmica.

Sledeće, 14. kolo, 14/15.11.2015
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.