Fudbal LE: Eliminisani svi srpski predstavnici

Izvor: Studio B, 24.Jul.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal LE: Eliminisani svi srpski predstavnici

Srbija više nema predstavnika u kvalifikacijama za fudbalsku Ligu Evrope. Posle revanš mečeva drugog kola, sva tri naša predstvanika: Jagodina, Vojvodina i Čukarički su eliminisani.

Fudbaleri Jagodine su imali najrealnije šanse za prolaz u sledeću rundu, jer su u prvoj utakmici u Rumuniji odigrali protiv Kluža 0:0. Međutim, u revanš meču u Jagodini, Kluž je pobedio sa 1:0 i obezbedio nastavak takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Bili su Jagodinci, pred svojim navijačima u revanšu, bolji rival tokom većeg dela utakmice, imali nekoliko dobrih prilika ali nisu uspeli da postignu gol. Po nepisanom pravilu usledila je kazna, jer je u 82. minuta jedini za gol na utakmici postigao Brazilac za slavlje Rumuna.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu slovački Trenčin sa 3:0, ali ipak nisu uspeli da prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u prvom meču izgubili 4:0.   

Vojvodina je bila blizu podviga, a igrala je neuporedivo bolje nego u prvom susretu, ali nije uspela da dođe do produžetaka.   

"Lale" su povele u 19. minutu golom Mirka Ivanoića, da bi Enver Alivodić povisio na 2:0 u 53, da bi konačan rezultat postavio Jovan Stojanović u 68.

Fudbaleri Čukaričkog pobedom su završili svoje učešće u Evropi ove sezone, pošto su danas u Salcburgu pobedili Gredig sa 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.   

Ovaj trijumf posle preokreta nije imao rezultatski značaj, pošto je Gredig u prvom meču slavio sa 4:0, a u treće kolo ide uz ukupnu pobedu 5:2. Gredig je poveo preko Maksimilijana Karnera u 30. minutu, a preokret Čukaričkom doneli su Petar Bojić u 61. i Nikola Stojiljković u 65. minutu.   

"Brđani" su u finišu oštećeni za jedanaesterac, a u jednom napadu su pogodili prečku, tako da je pobeda mogla da bude još ubedljivija.

 

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski klubovi eliminisani iz daljih kvalifikacija

Izvor: Akter, 25.Jul.2014, 00:00

Sva tri predstavnika Srbije u kvalifikacijama za fudbalsku Ligu Evrope, Jagodina, Vojvodina i Čukarički, eliminisani su iz daljeg takmičenja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.