Fudbal (KLŠ): Partizan i Ludogorec bez golova

Izvor: Studio B, 30.Jul.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal (KLŠ): Partizan i Ludogorec bez golova

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca igrali su u Razgradu, u Bugarskoj, 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Revanš susret te dve ekipe koje su se i prošle godine sastale u istom delu takmičenja, održaće se za nedelju dana u Beogradu.   

Ludogorec je večeras u Razgradu bio opasniji rival, imao je terensku inicijativu, kontrolisao je meč, dok se Partizan uglavnom branio. Crno-beli su jedine prave prilike imali na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << meča, nakon čega se Partizan povukao.   

Partizan je u drugom i četvrtom minutu meča imao dve prilike, ali nije uspeo da zatrese mrežu domaćina. Prvo je u dobroj poziciji bio Darko Brašanac, ali nije uspeo da šutira, pa je prosledio loptu do Saše Ilića, ali je intervenisala odbrana Ludogoreca. Potom je, posle dobre asistencije Danka Lazovića, pokušao i Petar Škuletić, ali je golman kluba iz Razgrada dobro intervenisao.   

Nakon tih prilika crno-belih Ludogorec je preuzeo kontrolu na terenu. Prvu šansu Ludogorec nije iskoristio u 11. minutu kada je posle odličnog centaršuta s desne strane, Marselinjo luptu usmerio glavom, ali je ona prošla pored stative. Samo šest minuta kasnije Aleksandrov je izbio sam ispred golmana Partizana Milana Lukača, ali je u poslednjem trenutku intervenisao Vladimir Volkov.   

Lukač je u 32. minutu posle kornera promašio loptu, a Volkov je još jednom sačuvao crno-bele pošto je izbacio loptu sa gol-linije. Pored prilika na početku meča, crno-beli su najbliži golu u prvom poluvremenu bili u 29. minutu, ali je Andrija Živković posle dobrog dodavanja Nikole Drinčića i iz izgledne pozicije uspeo da promaši loptu.   

U drugom poluvremenu igralo se uglavnom na polovini Partizana, ali i pored očite terenske inicijative Ludogorec nije uspeo opasnije da zapreti. Prvu konkretniju priliku Partizan je imao tek u 84. minutu, ali je udarac Škuletića izblokirao odbrambeni igrač Ludogoreca. Već u narednom minutu Ludogorec je zapretio, ponovo, preko Marselinja, ali Brašanac dobro intervenisao.   

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45.

 

 
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.