Fabregas: Bio sam zaboravo kako se igra fudbal!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas: Bio sam zaboravo kako se igra fudbal!

Emotivna ispovest veziste Čelzija.

Foto: Guliver/Getty images/Harry Engels

Zamislite da neko ko je plaćen desetine hiljada evra nedeljno zaboravi kako se radi posao kojim se bavi.

Upravo to se dogodilo Sesku Fabregasu, fudbaleru Čelsija. Tako, barem, kaže u intervjuu koji je dao za specijalizovani sajt "Goal".

Londonski "plavci" ove sezone susreli su se sa neočekivano lošim rezultatima, a problem na koji je naišao Fabregas dogodio se u jeku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klupske krize. Aktuelni šampion poražen je 5. decembra od debitanta u Premijer ligi, Bormuta (0:1).

"U jednom trenutku, posle utakmice sa Bormutom, ležao sam u krevetu i razgovarao sa svojom suprugom. Zaboravio sam kako se igra fudbal. Imao sam loptu i nisam znao šta da radim sa njom. Bilo je teško u ta dva ili tri meseca od novembra, kada nisam imao samopouzdanja", prisetio se 28-godišnji Španac.

Tadašnji trener Žoze Murinjo dobio je otkaz dve nedelje posle pomenutog poraza, a ekipu je na privremeno preuzeo Gus Hidink, što se poklopilo sa Fabregasovim povratkom u formu. Vezista sada želi da se revanšira Bormutu za poraz.

"Sve se promenilo u poslednja dva meseca, igram dobro. Nije najvažnije kako ste otišli u nokdaun, važno je kako ustajete. Sada mogu da budem bolji", najavio je nekadašnji član Arsenala i Barselone.

Čelsi je odavno ostao bez šanse da osvoji titulu, ali Fabregas i dalje ima za koga da navija.

"Želim da je Lester osvoji. To što oni rade je izuzetno. Za to su potrebni prava strast i hrabrost", pohvalio je rivale.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.