FUDBAL PRED GAŠENJEM: Srpski klubovi dužni 100 miliona evra

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBAL PRED GAŠENJEM: Srpski klubovi dužni 100 miliona evra

Dok država pokušava da uštedi svaki dinar, zaduženja svih ekipa Superlige rastu iz dana u dan

Dogorelo je. Srpski fudbalski klubovi duguju ravno 100 miliona evra. Dva su izlaza iz tog problema - hitna privatizacija ili gašenje sporta koji očigledno vode nesposobni ljudi.

Čak i kad dođe do dugo čekane privatizacije, neizvesno je da li će iko biti zainteresovan da kupi neki tim iz Srbije. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toga je ipak možda bolje rešenje gašenje svih onih koji ne posluju po pravnim aktima države. A takvih je mnogo.

Kazniti odgovorne

SMEDEREVO I HAJDUK OŠTETILI DRŽAVU!

Dug Crvene zvezde prešao je granicu od 50 miliona evra, na drugoj strani Topčiderskog brda kriju tačan iznos duga ko zmija noge. Saznajemo, crno-beli su zaduženi više od 15 miliona. Iz Vojvodine su sredinom godine saopštili da duguju 4,7 miliona evra, a odnedavno su dobili i novu blokadu računa na iznos od skoro dva i po miliona. Radnički duguje sedmocifreni iznos u evrima, baš kao i OFK Beograd, dok im je za petama Sloboda.

Smederevo je oštetilo državu za više od dva i po miliona evra, Hajduk iz Kule takođe je imao milionsko poresko dugovanje. Ova dva kluba su ugašena. Mogli bi ljudi koji su odgovorni za to da odu „malo“ iza rešetaka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.