FUDBAL KAO NEKAD Ujutru služio Belgijance, uveče igrao protiv njih

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBAL KAO NEKAD Ujutru služio Belgijance, uveče igrao protiv njih

Andora je mala država, nema ni 80.000 stanovnika, pa nema ni neku naročito jaku fudbalsku reprezentaciju. Štaviše, mnogi njeni članovi se fudbalom bave samo amaterski. To je slučaj i sa naturalizovanim Urugvajcem, Karlosom Eduardom Pepeom, koji je imao baš zanimljiv dan ovog vikenda.

On je konobar. Pokušao je da bude profesionalni fudbaler i u rodnom Urugvaju, ali - nije išalo. Nije išlo ni u Montevideu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad nije uspeo ni u Defensoru ni u Seritu, došao je u Andoru, sada već davne 2007.

Tamo je postao reprezentativac četiri godine kasnije, a kao vezni igrač dogurao je čak i do titule najboljeg igrača kog Andora ima, 2010.

Međutim, novca u tamošnjem fudbalu nema dovoljno da bi se od toga živelo, pa je Karlos Eduardo Pepe pronašao "pravi" posao. Radi u hotelu, kao konobar.

I, baš u tom hotelu odsela je reprezentacija Belgije, koja je u Andoru došla da bi igrala kvalifikacioni meč sa EURO2016.

Kako prenose pojedini mediji, Pepe je ujutru bio na svom radnom mestu, dakle služio belgijske fudbalere, a uveče - zaigrao protiv njih.

Selektor ga je ubacio u igru u 86. minutu, kada je već sve bilo rešeno: Belgijanci su pobedom od 1:4 preuzeli prvo mesto u grupi od Velsa, koji je poražen u BiH, dok je Andora id alje prikucana na dno. Sada sa gol-razlikom 4:34.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.