Izvor: Njuz.net, 17.Maj.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS objavio širi spisak kafića u kojima se može pratiti EURO 2016

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. maj 2016, (Njuz) – Fudbalski savez Srbije objavio je danas širi spisak kafića na koje računa za praćenje predstojećeg Evropskog prvenstva u Francuskoj.
Na širem spisku našlo se 70 kafića, a savezu je ostalo da do 30.maja, kada je rok za predaju konačnog spiska, precrta imena šest kafića.
Tomislav Karadžić, aktuelni predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << saveza, smatra da su se na spisku našli trenutno najbolji kafići Srbije.
– Mislim da smo napravili odličan izbor i da sa puno optimizma možemo da očekujemo Evropsko prvenstvo. Vodili smo računa da na spisak uvrstimo najopremljenije kafiće, bez obzira na to da li su navijači u njima i ranije pratili velika takmičenja ili će im ovo biti prvi put. Očekuje nas žestok tempo, prenos 51 utakmice i nismo želeli da rizikujemo sa kafićima koji nisu maksimalno spremni za ovaj nivo takmičenja – istakao je popularni Tole.
– Prve reakcije javnosti uglavnom su bile pozitivne što nam govori o tome da smo na dobrom putu. Sigurno će biti komentara zbog čega se ovaj kafić našao na spisku, a onaj nije, ali na to smo već navikli jer nam ovo nije prvo prvenstvo koje pratimo uz televizor. Trudili smo se da odaberemo što više novih kafića jer su oni budućnost sprskog fudbala kada su u pitanju ne samo evropska već i svetska prvenstva – rekao je prvi čovek našeg fudbala.
Karadžić je napomenuo i da je ovaj spisak kafića odlična baza za praćenje Svetskog prvenstva koje se za dve godine igra u Rusiji.
– Uveren sam da će ova grupa kafića, uz dopunsku selekciju tokom narednih kvalifikacija, doneti našim navijačima puno radosti i tokom prvenstva u Rusiji – rekao je on.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.