FSS: Prioritet A tim i obnova stadiona

Izvor: RTS, 16.Sep.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Prioritet A tim i obnova stadiona

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da će se sredstva Evropske fudbalske unije upotrebiti za obnavljanje stadiona Partizana i Crvene zvezde. Sednica Odbora za hitna pitanja kojoj je predsedavao predsednik FSS Tomislav Karadžić, održana je u Staroj Pazovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju na sajtu Saveza.

Na sednici je jednoglasno konstatovano da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine i plasmanu ekipe na turnir u Francuskoj. Takođe, izraženo je zadovoljstvo dobrim rezultatima mlađih selekcija, ali je selektorima i rukovodstvu svih kategorija naloženo da analiziraju situaciju i prošire takmičarsku bazu kako bi spremno dočekali predstojeće utakmice.

Članovima Odbora za hitna pitanja predočen je precizan plan za pristup Dopunskom fondu Uefa i namenskim ulaganjima FSS.

"Odlučeno je da, po odobrenju korišćenja sredstava, ona budu usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadionu Crvene zvezde po standardima Uefa i promenu travnate podloge na stadionu Partizana. Pre toga, delegirani predstavnike Uefe će doći u posetu FSS, obaviti stručnu analizu i dati mišljenje, pa će biti određen redosled poslova i dinamika radova", navodi se u saopštenju.

Ističe se da će Sudijska komisija FSS u utorak analizirati suđenje na utakmicama petog kola Super lige Srbije, koje su odigrane prošlog vikenda.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Prioritet "A" tim i obnova stadiona

Izvor: RTS, 16.Sep.2014

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da će se sredstva Evropske fudbalske unije upotrebiti za obnavljanje stadiona Partizana i Crvene zvezde. Sednica Odbora za hitna pitanja kojoj je predsedavao predsednik FSS-a Tomislav Karadžić, održana je u Staroj Pazovi,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.