FSS: Obradović i Ognjenović novi selektori

Izvor: B92, 18.Feb.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Obradović i Ognjenović novi selektori

Bivši fudbalski reprezentativci Milan Obradović i Perica Ognjenović izabrani su za selektore omladinske i kadetske reprezentacije Srbije.

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, odlukom Odbora za hitna pitanja, Milan Obradović predvodiće omladinsku reprezentaciju, generacije 1998. godište.

Obradović je nekadašnji fudbaler Obilića, Lokomotive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Moskve, Borusije iz Menhengledbaha, Metalista iz Harkova i Partizana.

Karijeru je završio u OFK Beogradu 2014. godine, a posle toga se posvetio trenerskom poslu.

On je radio kao pomoćni trener u Napretku i Koperu, a prošle godine bio je prvi trener tog slovenačkog kluba.

Obradović će sa ekipom učestovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati od 2. do 15. jula u Gruziji. Protivnici Srbije biće Nemačka, Slovačka i Kipar.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Real Madrida, Dinama iz Kijeva i Kajzerslauterna Perica Ognjenović prevodiće kadetsku reprezentaciju, generaciju 2000. godište. On je karijeru završio 2011. godine u Jagodini.

Ognjenovića očekuje završna runda kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj od 3. do 19. maja. Protivnici srpskim fudbalerima biće domaćin turnira Škotska, a tu su još Švajcarska i Crna Gora. Elit runda kvalifikacija za kadete igra se od 17.do 22. marta.

Kako je naveo FSS, Odbor za hitna pitanja odlučio je i da će se finale Kupa Srbije u futsalu održati 10. maja u niškoj dvorani Čair. Takodje, najuže operativno telo FSS dobilo je novog člana, sada već bivšeg potpredsednika FSS, Branka Stojakovića.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.