FKP: Ludogorec presudan za klub

Izvor: B92, 01.Avg.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKP: Ludogorec presudan za klub

Fudbalski klub Partizan održao je u petak sednicu Sekretarijata na kojoj je jedina tema bila utakmica sa Ludogorecom sledeće srede.

Iako u Humskoj ima dosta aktuelnih tema i najava štrajka zaposlenih u slučaju da u ponedeljak ne bude isplaćen deo zaostalih zarada, pričalo se o meču sa Bugarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nema zvaničnog saopštenja a prema rečima prisutnih meč sa Ludogorecom je od presudnog značaja za klub, kako u sportskom, tako i u finansijskom smislu.

Posebno su pohvaljeni trener i igrači koji se, kako kažu u Partizanu, pripremaju za meč na pravi način bez obzira na finansijske teškoće kluba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.