FK Novi Pazar: Delije, iskreno saučešće zbog Marka

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Novi Pazar: Delije, iskreno saučešće zbog Marka

Fudbalski klub Novi Pazar uputio je saučešće porodici ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, putem pisma koje je poslao na adresu navijačke grupe Delije Sever.

Odnosi između Novog Pazara i navijača tog kluba, i pristalica Zvezde, ruku na srce, nikada nisu bili dobri, ali istorija međusobne netrpeljivosti ne može da bude razlog da ne postoji čin saosećanja kada se dogodi ovakva tragedija. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << su na delu pokazali ljudi iz Novog Pazara.  

- Povodom tragične smrti Marka Ivkovića, člana vaše grupe, u ime FK Novi Pazar, svih zaposlenih u našem klubu i navijača, izražavamo vam iskreno saučešće i molimo vas da ga prenesete i porodici preminulog - ističe se u saučešću FK Novi Pazar.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.