FIFA odlučila da objavi Garsijin izveštaj o korupciji

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA odlučila da objavi Garsijin izveštaj o korupciji

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater najavio je danas objavljivanje izveštaja o korupciji prilikom dodele organizacije Mundijala 2018. i 2022, čiji je autor istražitelj Majkl Garsija u sredu podneo ostavku.

Blater je napomenuo da će izveštaj biti objavljen u "odgovarajućoj formi" i to pošto budu završeni svi procesi koji se vode protiv pojedinaca čija se imena u njemu pominju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Garsija je podneo ostavku nezadovoljan činjenicom da je Etička komisija, donoseći odluku o tome da nije bilo korupcije prilikom izbora Rusije i Katara za domaćine Mundijala 2018. i 2022. "pogrešno protumačila podatke iz njegovog izveštaja".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

FIFA odlučila da objavi Garsijin izvještaj o korupciji

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014

CIRIH - Predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater najavio je danas objavljivanje izvještaja o korupciji prilikom dodjele organizacije Mundijala 2018. i 2022, čiji je autor istražitelj Majkl Garsija u srijedu podneo ostavku...Blater je napomenuo da će izvještaj biti objavljen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.