FIFA kaznila Albaniju zbog divljanja navijača na meču sa Italijom

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kaznila Albaniju zbog divljanja navijača na meču sa Italijom

Fudbalski savez Albanije kažnjen je danas sa 100.000 švajcarskih franaka zbog neprimerenog ponašanja navijača na utakmici sa Italijom.

Utakmica u Palermu bila je prekinuta na devet minuta prošlog meseca kada su navijači Albanije bacali baklje na teren.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) je tako kažnjavala Albaniju za incidente na četiri od dosadašnjih pet utakmica u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetsko prvenstvo.

Italija, koja je pobedila u toj utakmici sa 2:0, kažnjena je sa 15.000 švajcarskih franaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA kaznila Fudbalski savez BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2017, 12:37

Disciplinska komisija Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) saopštila je kako je kaznila nekoliko fudbalskih saveza za incidente...To uključuje, između ostalog, "nesportsko i diskriminatorno ponašanja navijača tokom nedavnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018"..."Najgore je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.