Evo zašto deca Dejana Savićevića uopšte ne liče na Piksijevu decu

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto deca Dejana Savićevića uopšte ne liče na Piksijevu decu

Dve slične fudbalske karijere - dva različita životna izbora. Dok deca Dragana Stojkovića Piksija žive između Pariza, Londona i Njujorka, sin i kćerka Dejana Savićevića već godinama su u Podgorici, uz oca i majku koji su inače razvedeni od 2000. godine.

Genijev sin Vladimir (25) tek je pre mesec i po dana otišao iz zemlje i to na "kuluk" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - potpisao je šestomesečni ugovor za ekipu La Valete sa Malte. Prethodne četiri i po sezone igrao je za slabijeg podgoričkog prvoligaša Mladost, u kojoj je i njegov slavni otac napravio prve igračke korake pre skoro četiri decenije.

Iako je rastao u Beogradu i Milanu, Vladimir je pravu karijeru započeo u domovini - prvo u Dečiću iz prigradskog naselja Tuzi, zatim u Crvenoj stijeni, pa u Mladosti.

- Nisam hteo da ga dam u Budućnost, da ne kažu kako ga ja "guram". Neka igra, doguraće koliko vredi - govorio je često Dejo, dosledan svom karakteru i životnim principima.

Naslednik, likom i stasom slika i prilika Genija, nije do sada ostvario zavidnu karijeru. A mogao je, jer je i na terenu "klon" slavnog oca. Sve je skoro identično - precizna levica, radarski pas i šut, dribling koji ostavlja rivale uvek na krivoj nozi.

Njegova sestra Tamara, šest godina mlađa, okrenuta je druženju sa vršnjacima i studiranju.

Više o životu dece Dejana Savićevića pročitajte na portalu 24sata.rs.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.