Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SRBIJO: Sudija Majo Vujović prebio Miodraga Moraču!

Novi skandal potresa srpski fudbal, jedan od funkcionera FS Vojvodine pretučen je od strane saveznog sudije.

Fudbalski sudija Majo Vujović prebio je predsednika Omladinske komisije FS Vojvodine Miodraga Moraču. Arbitar je to učinio u prostorijama FS Vojvodine. Morača je posle fizičkog sukoba završio u Urgentnom centru, a istragu je odmah pokrenula policija.
– Istina je da me Vujović pretukao u prostorijama FS Vojvodine. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sramota me da o tome pričam, zbog fudbala ne bih voleo da se novine bave ovom temom – rekao je Morača i dodao da ne zna zbog čega ga je Majo Vujović fizički napao:
– Morate njega da pitate zašto. Ja sam još u šoku, nije mi dobro, više psihološki nego fizički. U fudbalu sam ceo život i nikada mi se ništa slično nije desilo. Ne znam šta da kažem, imam 63 godine, dve teške operacije iza sebe u poslednjih pet meseci.
Policija je počela istragu, krivična prijava je podneta, postoje i svedoci.
– Bilo je svedoka, došao sam samo da radi, jer ovaj posao shvatam ozbiljno. Policija je uradila svoj posao, a protiv Vujovića je podneta prekršajna prijava – rekao je Miodrag Morača za Sportski žurnal.
The post E, SRBIJO: Sudija Majo Vujović prebio Miodraga Moraču! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.