Džajić prvi počasni predsednik Zvezde, Dujković predsednik Skupštine...

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić prvi počasni predsednik Zvezde, Dujković predsednik Skupštine...

Fudbalski klub Crvena zvezda je prvi put u istoriji dobila počasnog predsednika - Dragana Džajića! U trenutku kada su delegati na Skupštini koja je održana u nedelju na stadionu "Rajko Mitić", pozvani da glasaju o ovom predlogu, salom se prolomio aplauz na pomen imena Dragana Džajića, što je simbolično označilo prihvatanje predloga da legendarni igrač i funkcioner bude proglašen za počasnog predsednika kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << iz Ljutice Bogdana.  

- Šta reći u ovom trenutku... Posle 52 godine u klubu i svega što sam ostvario ovo je za mene veliko priznanje. Svima se zahvaljujem, posebno saigračima i navijačima, kao i ljudima koji su podržali taj predlog. Sa ove pozicije nastojaću da dostojno reprezentujem Zvezdu kao što sam radio uvek - poručio je Džajić.

Za predsedniaka Skupštine izabran je Ratomir Dujković, a potpredsednici su Ivan Bekjarev i Stanislav Karasi i svi su jednoglasno izabrani.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.