Drama nakon fudbalske utakmice: Sudiju udarao pištoljem u glavu

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama nakon fudbalske utakmice: Sudiju udarao pištoljem u glavu

Incident koji se juče popodne dogodio na terenu Fudbalskog kluba Blagaj iz Bosne i Hercegovine van stadiona je prerastao u fizički napad na dvojicu sudija i delegata utakmice.
Kako saznajemo, pred kraj utakmice juniora NK Sloga iz Ljubuškog i FK Blagaj jedan igrač Blagaja zbog dobijenog drugog žutog kartona morao je da napusti utakmicu.
U tom momentu osoba inicijala S.O. demonstrativno je skočila sa klupe FK Blagaja i počela verbalno da vređa pomoćnog sudiju. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << završetka utakmice sudijska trojka je sela u automobil i krenula put Mostara, a potom ih je S.O. pretekao svojim vozilom, preprečio im put i uz pretnju vatrenim oružjem naterao ih da izađu iz automobila.
Kad su izašli iz automobila on je drškom revolvera uz psovke nekoliko puta udario M.S. u predelu glave, nakon čega je seo u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Povređeni M.S. je prevezen u Centar urgentne medicine Sveučilišne bolnice Mostar.
Iz MUP-a HNK je potvrđeno da je Suad O. lišen slobode i priveden u službene policijske prostorije, te se nad njim vodi kriminalistička obrada. Takođe, zbog utvrđivanja svih okolnosti uzimaju se izjave očevidaca i sudionika incidenta, te će policija u dogovoru s Tužilaštvom odlučiti o daljim aktivnostima.
Ovom prilikom istaknuto je i da se traga za pištoljem kojim su nanesene telesne povrede.
Portparol MUP-a HNK Srećko Bošnjak je kazao da ova utakmica nije bila najavljena policiji, te da stoga nije bila ni osiguravana.
Izvor: klix.ba
Foto: Ilustracija
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.